silik dumanlı' Alıntı:oyun kuşundan mı bahsediyorsun yoksa masa kuşlarından mı?(miski,şebab gibi)
Adaş kardeşim güzel kuşlar bozdumanlı da bir başka güzel maşaallah. Ama yarışma başladığında sadece bir kuş ile katılıp 3 foto olsun kanaatindeyim. Fikir ve paylaşım için yorum bekliyorum herkesden.hakanfiliz' Alıntı:Açılışı ben yapayım.Musadenizle.
Hakanım biliyorsun benim kaldığm yerde elektirik yok yoksa projektör takar çekerdim 3 boyutlu ama teli zor şarj ediyorum benalger' Alıntı:Adaş kardeşim güzel kuşlar bozdumanlı da bir başka güzel maşaallah. Ama yarışma başladığında sadece bir kuş ile katılıp 3 foto olsun kanaatindeyim. Fikir ve paylaşım için yorum bekliyorum herkesden.hakanfiliz' Alıntı:Açılışı ben yapayım.Musadenizle.
Bende o dediğinden var ama o kuşlar yarişma dışı bırakıldı başlık sahibi tarafından. kostumse kostum oyunsa oyun tabi hepsinin kendine has taklası oyunu var. Öyle kapatıp fişeklemez ama 3-5 takla atar sekmeler vs...sibersahne' Alıntı:Kızacaksın ama , adı üstünde taklacı abi.Taklacı oyunu ile yarıştırılır.Kostüm içinde süs kuşları![]()