tel kuyruk
Kayıtlı Kullanıcı
- Ad Soyad
- onur keskin
- Meslek
- öğrenci
- Yetiştirdiğim Irk
- Diğer
bende bı telkuyruk var düzde dönuyo acaba senınkıde oylemı bazen yukarıda yapıyo
"Canip ağabey sitemize holgeldin.gezgindir' Alıntı:arkadaşım allah nazardan saklasın güzel kuşlar bir çift damızlık istesem mümkünmü izmirden canip BEN KAFESÇİYİM ALIP SATIYORUM AMA KENDİMDE BESLİYORUM UYGUN OLURSA FİYATLAR SENİN KUŞLARINI SATARIM REKLAMIN OLUR TELEFONUM SAYGILAR
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.gezgindir' Alıntı:arkadaşım allah nazardan saklasın güzel kuşlar bir çift damızlık istesem mümkünmü izmirden canip BEN KAFESÇİYİM ALIP SATIYORUM AMA KENDİMDE BESLİYORUM UYGUN OLURSA FİYATLAR SENİN KUŞLARINI SATARIM REKLAMIN OLUR TELEFONUM SAYGILAR
arkadaşım bende çocukluğumdan beri tepeli kelebek beslerim.nerden geldiğini bilmiyorum ama bunların hep var olduğunu dedelerimizden öğrendik.renk olarak evrime uğramışlar hariç.özellikleri akıllı ve yere paralel olarak dönmeleri.tekli veya seri olarakerkan16' Alıntı:cocuklugumdan beri guvercin beslerim....ama su bir kac senedir su tepeli ve pacali guvercinleri bir turlu anlayamadim...nerden geldiler ozellikleri neler...bilgilendirirseniz sevinirim..
1 takim dusunuyorumsarı boyun kara boyun kelebekler
15 YILLIK DAMAR DÖNUS GARANTİLİ