Mükemmel bir çalışma olmuş. Görsellikte biraz daha oynama yapabilirmisiniz. Mesela yazıların fontlarında, birde yazılarda mesela Türkiye'nin Gerçek kuşçular Derneği yerine Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi yazarmısınız.leeyukeen' Alıntı:inş .beyenilir güle güle kullanın
Bu çalışmanızda gerçekten şahane olmuş. Hele hele kuscular.org yazısının fontu ve planı süper olmuş. Çalışmalarınız ana logo olarak seçilmezse dahi mutlaka sitede uygun yerlere koyulacaktır.Pessimiste' Alıntı:Saygılar . Umarım beğenilir.
ADMİN' Alıntı:Bu çalışmanızda gerçekten şahane olmuş. Hele hele kuscular.org yazısının fontu ve planı süper olmuş. Çalışmalarınız ana logo olarak seçilmezse dahi mutlaka sitede uygun yerlere koyulacaktır.Pessimiste' Alıntı:Saygılar . Umarım beğenilir.
Teşekkür ederim elinize sağlık.
Teşekkürler ilk fırsatta içinde bu logoyu diğeri ile değiştiriceğiz sağolun.azusa111' Alıntı:Selamlar.
Sayın Admin,
Yaptığım logoyu bir sayfanızda kullandığınızı gördüm.
Boyutun sizin istediğinizden büyük olduğunu farkettim.
Ekte gönderdiğim dosya tam istediğiniz ebattadır.
Bunu diğeri ile değiştirmenizi rica ediyorum.
Saygılar.
Avatar galerisi için 135x135 boyutlarında fazla sayıda avatar yaparsanız avatar galerisinde ayrı bir sayfa açarak kullanabiliriz.TheMetaor' Alıntı:Tüh ana sayfayı kapamadık iimiBen gec girdim aranıza Şu avtardan yapıyım isterseniz.