Murat abi neden Rahmetli Elektrikçi şeref amcanın kuşları hakkında experliğe soyundun bir anlam veremiyorum.
Neden herşeyin en doğrusunu ben biliyorum havalarındasın.
Birtek sen mi biliyorsun rahmetlinin kuşlarını,geçmişini,kümes vs.
30 sene önceki bir olayı yazmış adam sen 30 sene öncesini nasıl hatırlıyorsun ki bu olayı yalanlıyorsun.
70 yaşında falansında bizim mi haberimiz yok
Başkalarına söylüyorsun kendi şahit olmadığı başkasından duyduğunu anlatıyor diye sen şahit mi oldun ki 30 sene önce ki kuşa bu kadar iddialısın.Sen başkasından duyduğunu savunuyor olmuyormusun.Hemde -mışlı, -muşluda anlatmıyorsun.
Ve neden sataşma,polemik yaratma derdindesin.Alakasız iken arka arkaya bu konuda sataşarak 2 tane üst üste mesaj yazarak gündem yaratıyorsun.
Sataştığın kişi dememişki en iyi sadece ben bilirim,bende kuşlarıda var faiş fiyatlara satıyorumda dememişken sen neden saldırı pozisyonuna geçiyorsun.
Cevdet amca daha iyi bilir diye Bankacı Faruk ve Gülverenli Ünal Beylere yönlendirmiş.
Sen buna da itiraz etmişsin .
Anlayamıyorum seni
Murat beye başvurun en ayrıntılı o bilirdi demediği için mi kızıyorsun.
Burda hiçkimse Rahmetli ustalarımızın ismini kullanarak rant sağlamaya çalışmasın yeter artık.
Rahmetliler saim usta,elektrikçi şeref,sıcacı ömer vs... Bu isimlerin hakkında Bilirkişilik yapanlardan sıkıldık artık.
İşin garibi bu kuşlar hakkında konuşanlar bu kuşların çeyreği kadar kuşda uçuramamıştır.
Hep dendiği gibi istendiği kadar gizli yerlerde uçurulsun bi kuş oynadımı 5 km civarındaki herkes havada görür istendiği kadar saklansın,mahsende beslensin kümesin yeri sır olsun.
Hele ki ankarada yavruluğunda ekeliğinde sürekli bozmadan oynayacak bir kuş mamakda oynasa sincan saraycıkda,yenikent e anında duyulur bunu hepimiz iyi biliriz.
Her kim olursa olsun genel konuşuyorum bu ustaların uçurduklarının çeyreği kadarını uçurmadan kimse bize hikaye anlatmasın.
Önce icraat.