max1
Kayıtlı Kullanıcı
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- Yetiştirdiğim Irk
- Taklacı
arkadaşlar amacım buraya resim eklemekden ziyade bol paçalı malatya kuşlarının neden sadece malatyada beslenildiğini ele almak.burası yerimi bilemem ama en çok burada göze çarpar yada dikkat edilir diye buraya yazmak istedim son yazdıklarımdan bende rahatsız oldum ama insana başka seçenek bırakmıyorlar.malatya kuşları oyunları ve görüntüleri itibariyle büyüleyici bir güzelliğe sahiptirler.ama onları isteyen -satın almak isteyen sanki türkiyeden değilde başka bir ülkeden gibi yabancı insanlara veriyorlar sanki.dikkat edilirse foruma kayıt olmam da malatya taklacılarının yüzünden olmuştu.uzun zaman geçmesine rağmen 1 çift yada tek bir erkek malatya erkeği temin edemedim.insanın elinde doğurucu yada anaç damızlık bir kuş olmaz ise o kuşun hiç bir kimseye faydası olmaz ve olamazda.sanırım banlanmakda olabilirim.yazdıklarım kaba oluyor yada olacak.özellikle satan ve ticaretini yapan kişiler resimleri kesinlikle reklam amacı ile koyuyor.çok para istiyorlar.yaş itibariyle büyük kesim anladığım kadarı ile pek beslemiyor gençlerde malum ellerine düştük.olgun ve anlayışlı insanları bulmak zor.inanın fiyattan 1 ytl düşmüyorlar sanki kuyumcular.banlanmaz isem devam ederim