Hüseyin BAŞOĞLAN
Kayıtlı Kullanıcı
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İkametgah
- Muğla
- Yetiştirdiğim Irk
- Dolapçı
- Diğer Irklarım
- Dönek
- YAHOO
- [email protected]
Bu nasıl bir örnekleme anlamadımama sebebi evcil hayvanın telefiyse değil şahin her hayvan vuruladabilir zehirlenedebilir, suçsa da beyanla suça girmeyeceğini düşünüyorum, burda çok insan '' öldürürüm seni, gebertirim seni ' gibi fiili kanunen suç olan cümleler kurmuştur ama ben kimsenin ' öldürürüm seni ' deyipte öldürmeyince ceza yattığını duymadım
DOĞA DOĞA DOĞA
Benim muhattabımın 15 değil 150 yaşında yada 5 yaşında olması umrumda değil. Kanunu yolu yordamı bilmediğiniz için yorum yaptığınız için yazıyorum. Yaban hayvanlarının avlanması avlanmaya teşviki kesinlikle kanunen yasaktır. Bunu bende değil en basitinden milli parklara sorun.
Bu konudaki kanunları bilmek zorundayız başımız ağrımasın diye.
Avcılık yasak değil kanunsuz değil. Konuya farklı bakış açısı getirmeye gerek duymuyorum sizin gibi. Konuda ben yorum yazmadım avlayacağına dair yazı yazan genç kardeşimize kanunu bildiğim için uyarıda bulundum. Anlayıp anlamamak onun elinde olan birşey. Sizde avlıyor yada avlayacağınızı beyan ediyorsanız size de yazarım.Bu bi kanundur bende kanunu bildiğim kadarıyla aktarıyorum. BU İŞ BU KADAR BASİT !