ekran20009
Kayıtlı Kullanıcı
- Ad Soyad
- emre kadir
- Meslek
- serbest
- İkametgah
- Ankara
- Yetiştirdiğim Irk
- Taklacı
maşallah...
alidemirsmm' Alıntı:kuş olması gerektiği gibi inmeye adapte oldu, yerini öğrendi , pırıltı istemeden yerine taklalı indiriyor artık, muratın da gönlü olsun, bugünki uçuşunun iniş videosu,,,
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KmUW3aSDgJk&feature=channel&list=UL[/youtube]
alidemirsmm' Alıntı:alidemirsmm' Alıntı:kuş olması gerektiği gibi inmeye adapte oldu, yerini öğrendi , pırıltı istemeden yerine taklalı indiriyor artık, muratın da gönlü olsun, bugünki uçuşunun iniş videosu,,,
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KmUW3aSDgJk&feature=channel&list=UL[/youtube]
:tamam: Başkalırı iyisini uçurana kadar en iyisi Bu :heyo:alidemirsmm' Alıntı:bu konu başlığını ve yazılanları tek doğru anlayan benmiyim arkadaş herkes farklı şeyler yazmışım gibi cevap yazıyor kafam karıştı iyicekenan hocam ne alaka şimdi senin kuşunun 2 3 le başlayıp 30 u bulması, bununla alakalı bi iddia bi söylem olmadı ki
, kimseye en güzel kuş bu demedik zaten , daha da iyileri sizlerde olsun inşallah , da bi göremiyoruz o 30 ları 40 ları, sadece yazı görüyoruz kenan hocam, sana demiyorum genel durum bu, şöyle 2 mt ye çöken geldimi direk kanadına vuran dikine omuzuna çift vurup seri deparlı ayak göstermeden 30 40 mt oynayan bi kuş uçuran çeken olsada bi kuştan soğusak, bizdeki tenekerl bunlar daha iyisi varsa çeksin koysun sahipleride biz de ahir ömrümüzde bi kuş görelim bi kuşçu görelim... şimdi yine şurda izledim burda izledim olayına girme ama aman
)
ali demek istediğim başkasının sözünü takma kendi kuşuna en iyi notu sen verirsin demekti. :=) şükür artık 30 ları kendi kuşlarımızda görüyoruz ama hala 40 ve üzerleri başkasında inşallah onlarda nasip olur.alidemirsmm' Alıntı:bu konu başlığını ve yazılanları tek doğru anlayan benmiyim arkadaş herkes farklı şeyler yazmışım gibi cevap yazıyor kafam karıştı iyicekenan hocam ne alaka şimdi senin kuşunun 2 3 le başlayıp 30 u bulması, bununla alakalı bi iddia bi söylem olmadı ki
, kimseye en güzel kuş bu demedik zaten , daha da iyileri sizlerde olsun inşallah , da bi göremiyoruz o 30 ları 40 ları, sadece yazı görüyoruz kenan hocam, sana demiyorum genel durum bu, şöyle 2 mt ye çöken geldimi direk kanadına vuran dikine omuzuna çift vurup seri deparlı ayak göstermeden 30 40 mt oynayan bi kuş uçuran çeken olsada bi kuştan soğusak, bizdeki tenekerl bunlar daha iyisi varsa çeksin koysun sahipleride biz de ahir ömrümüzde bi kuş görelim bi kuşçu görelim... şimdi yine şurda izledim burda izledim olayına girme ama aman
)