Ayrıca şikayet konusumu bu neden buraya yazıyorsunuz. Ayrıca mesajınızı anlamak için irc editörlerine tercüme ettirmek gerekiyor, düzgün Türkçe kullanın bu konu istek,öneri,düşünce konusu. Burayada yazmayın, konuya ne yapılacağını belirttik, alakasız mesajlarla kirlilik yaratmayın.
Kurallara göre hareket edilen bir oluşumun içerisindesiniz, durum bu haldeyken kurallara uyan üyeler bu oluşumun içerisinde yer alır. Siteninde her yerinde yazılıyor, Türkçemizi en ince ayrıntısına kadar düzgün kullanalım diye. Bunda hakarete dayalı birşey göremedim. Ayrıca benim sitem yok sizin tabirinizle, dolayısıyla bana her klikte parada ödemiyorsunuz.
Forumda herşeyin yeri var, her konu yerinde, her ileti alakalı olduğu forumdaki konuda tartışılır. Yersiz tartışmalara sebebiyet vermemiş oluruz. Umarım daha iyi anlatabilmişimdir.
Ayrıca kuscular.org sitesi iki defa adli yoldan geçti, sitede yasa dışı hiçbir unsur bulunmamakta olup hiçbir yönetici site adını kullanarak kişilere sitenin hiçbir yerinde hakarete dayalı mesajlar yazmamaktadır. 5651 Sayılı İnternet Suçları kanununa göre forumlarda üyelerin yazdıkları mesajlardan site ve yöneticileri sorumlu tutulamaz.Suç unsuru olarak kabul edilen mesajdan yazan sorumludur. Size hakeret edilmişse adli merceklerden kişiler geçer. Bu kanunları 4 yıldır en ince ayrıntısına kadar inceledik. Durum böyle iken siteyi değil size hakaret varsa hakaret eden kişi hakkında yasal takip başlatabilirsiniz.
İyi Akşamlar.