Kuscular.org Hakkında İstek,Öneri,Düşünce

Re: Kuscular.org Hakkında İstek,Öneri,Düşünce

İleti deliismail » 25 Şubat 2010 21:23

Ayrıca şikayet konusumu bu neden buraya yazıyorsunuz. Ayrıca mesajınızı anlamak için irc editörlerine tercüme ettirmek gerekiyor, düzgün Türkçe kullanın bu konu istek,öneri,düşünce konusu. Burayada yazmayın, konuya ne yapılacağını belirttik, alakasız mesajlarla kirlilik yaratmayın.

bak admin efendi yukardaki yazında bana üç beş kez hakaret etmişsin şimdi ben senin sitene her klikte para ödüyorum.her ne kadar yazı yazmayı bilmesemde okumam yazmam zayıf olsada.kanundan iyi anlarım ve bu kanunlar o kadar güzel nadide kanunlardırki?şu yukarıda belirttiğin bir kaç cümleyle seni yargılatır vede sitene veda etmen için elimden geleni yaparım .sen burda insanları yargılayamaz insanların düşünceleri vede yazdıklarıyla ilgili aşalayıcı sözler kulllanamazssın sen kendinde bu hakkı nasıl buluyorsun.daha öncede bir kaç sitede problem yaşadık ve kapatıldı. lütfen başkalarına karşı bir daha uslübunuzu korumaya dikkat edin.
deliismail
deliismail
Üye
Üye

Teşekkür etti: 15
Teşekkür aldı: 35
Ad Soyad: ismail sarı
Meslek: kamu
Yetiştirdiğim Irk: Taklacı

İleti ADMİN » 25 Şubat 2010 23:04

Ayrıca şikayet konusumu bu neden buraya yazıyorsunuz. Ayrıca mesajınızı anlamak için irc editörlerine tercüme ettirmek gerekiyor, düzgün Türkçe kullanın bu konu istek,öneri,düşünce konusu. Burayada yazmayın, konuya ne yapılacağını belirttik, alakasız mesajlarla kirlilik yaratmayın.

Kurallara göre hareket edilen bir oluşumun içerisindesiniz, durum bu haldeyken kurallara uyan üyeler bu oluşumun içerisinde yer alır. Siteninde her yerinde yazılıyor, Türkçemizi en ince ayrıntısına kadar düzgün kullanalım diye. Bunda hakarete dayalı birşey göremedim. Ayrıca benim sitem yok sizin tabirinizle, dolayısıyla bana her klikte parada ödemiyorsunuz.
Forumda herşeyin yeri var, her konu yerinde, her ileti alakalı olduğu forumdaki konuda tartışılır. Yersiz tartışmalara sebebiyet vermemiş oluruz. Umarım daha iyi anlatabilmişimdir.
Ayrıca kuscular.org sitesi iki defa adli yoldan geçti, sitede yasa dışı hiçbir unsur bulunmamakta olup hiçbir yönetici site adını kullanarak kişilere sitenin hiçbir yerinde hakarete dayalı mesajlar yazmamaktadır. 5651 Sayılı İnternet Suçları kanununa göre forumlarda üyelerin yazdıkları mesajlardan site ve yöneticileri sorumlu tutulamaz.Suç unsuru olarak kabul edilen mesajdan yazan sorumludur. Size hakeret edilmişse adli merceklerden kişiler geçer. Bu kanunları 4 yıldır en ince ayrıntısına kadar inceledik. Durum böyle iken siteyi değil size hakaret varsa hakaret eden kişi hakkında yasal takip başlatabilirsiniz.
İyi Akşamlar.
ADMİN
ADMİN
Admin
Admin

Teşekkür etti: 139
Teşekkür aldı: 908
Ad Soyad: -------
Meslek: -------
Yetiştirdiğim Irk: Seçiniz...

İleti utkay64 » 26 Şubat 2010 18:05

S.a
Zaten herşey var daha ne istenirki bilmem
Saygılarımla Utkay Akağaç
utkay64
Üye
Üye

Teşekkür etti: 2
Teşekkür aldı: 40
Ad Soyad: utkay
Meslek: ögrenci
Yetiştirdiğim Irk: Dolapçı

3 üyemiz, utkay64 isimli üyemize teşekkür etti:
ADMİN, Google Adsense [Bot], Hüseyin BAŞOĞLAN

İleti levent balkış » 27 Şubat 2010 11:16

merhaba uzun süreden beri siteyeresim yüklemekistiyorum.ama yardımcı olan çıkmadı.prblemlerden kaynaklandı sanırım resim yüklemek için.ne yapmam gerekiyor.adres yada yöntem nedir.saygılarımla bandırmadan levent balkış 05327890238
levent balkış
levent balkış
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldı: 0
Ad Soyad: levent balkış
Meslek: işçi kamuda
Yetiştirdiğim Irk: Hünkari

İleti ADMİN » 27 Şubat 2010 11:18

levent balkış yazdı:merhaba uzun süreden beri siteyeresim yüklemekistiyorum.ama yardımcı olan çıkmadı.prblemlerden kaynaklandı sanırım resim yüklemek için.ne yapmam gerekiyor.adres yada yöntem nedir.saygılarımla bandırmadan levent balkış 05327890238

forum-yardimi/resim-ekleme-anlatimi-t2680.html adresini ziyaret edin, resim yüklemek için gerekli anlatımlar mevcut.
ADMİN
ADMİN
Admin
Admin

Teşekkür etti: 139
Teşekkür aldı: 908
Ad Soyad: -------
Meslek: -------

İleti kuşlar » 03 Mart 2010 02:41

selamun aleyküm kuşlara künye yaptırma ve kimlik çıkarmak için çıkarılan künye nekadar yasaldır saygılarımla
kuşlar
kuşlar
Üye
Üye

Teşekkür etti: 24
Teşekkür aldı: 25
Ad Soyad: şahin hücum
Meslek: makascı

İleti muygun » 03 Mart 2010 02:55

Site yönetimi olarak sizden isteğim.herhangibir kargo firmasıyla anlaşıp(en uygunu ptt kargo bence) gerekli bağlantıları yaptıktan sonra benim gibi küçük yerleşim yerlerinde güvercin yetiştiren üyelerinizin faydalanması açısından.ilaç , aşı , yem çeşitleri ,bekar tüneği, ızgara vb malzemeleri. temin etmeniz ulaştırmanız mükemmel olur bence
muygun
muygun
Moderatör
Moderatör

Teşekkür etti: 30
Teşekkür aldı: 236
Ad Soyad: mehmet
Meslek: öğretmen

İleti Hüseyin BAŞOĞLAN » 03 Mart 2010 14:30

kuşlar yazdı:selamun aleyküm kuşlara künye yaptırma ve kimlik çıkarmak için çıkarılan künye nekadar yasaldır saygılarımla

Bu konuda fazla bilgim yok, sonuçta sizin serbest çalışan birine yaptırdığınız künyeleri kullanmanız birşey değiştirmez, o künyeli kuşların çalınması vs.. halinde birşey ispat edemezsiniz. Bu konuda Türkiye Güvercin Federasyonunun çalışması vardı. Kendileri ile info@gufed.com mail adresinden iletişim kurabilirsiniz.
Hüseyin BAŞOĞLAN
Hüseyin BAŞOĞLAN
Site Kurucusu
Site Kurucusu

Teşekkür etti: 3321
Teşekkür aldı: 3397
Ad Soyad: Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek: Yazılım

İleti Hüseyin BAŞOĞLAN » 03 Mart 2010 14:33

muygun yazdı:Site yönetimi olarak sizden isteğim.herhangibir kargo firmasıyla anlaşıp(en uygunu ptt kargo bence) gerekli bağlantıları yaptıktan sonra benim gibi küçük yerleşim yerlerinde güvercin yetiştiren üyelerinizin faydalanması açısından.ilaç , aşı , yem çeşitleri ,bekar tüneği, ızgara vb malzemeleri. temin etmeniz ulaştırmanız mükemmel olur bence

Anlaşmalı olduğumuz yemlik, tüneklik, yumurtalık gibi kümes ekipmanları satan, ilaç,aşı gibi sağlık için gerekli malzemelerin satışını yapan firmalar var. Fakat uzun süredir görüşmediğimiz için bu konuda fikir sahibi değiliz. Bu konuda çalışmalarımız vardı, online alışveriş yapılabilecek bir site açmak, açılan yeni site üzerinden kullanıcıların tedarik edebilmelerini sağlamak istiyorduk ama olmadı. Belki bu konuda ortaklaşa çalışabilecek kişilerin çıkmasının ardından bu olayı hayata geçirebiliriz.
Hüseyin BAŞOĞLAN
Hüseyin BAŞOĞLAN
Site Kurucusu
Site Kurucusu

Teşekkür etti: 3321
Teşekkür aldı: 3397
Ad Soyad: Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek: Yazılım

Önceki

Görüş - Öneri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

kuscular.org TCK 5651. Maddesine Uygun Olarak Yayın Yapmaktadır.