Ur tedavisi

Re: Ur tedavisi

İleti Baba_Boz » 27 Aralık 2008 02:08

Selamın Aleküm
bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile kuşun urlu bölgesini kemikleşmeden önce iyice temizleyecen sonra bildiğimiz siyah ayakkabı boyasını temizlediğimiz yere üç gün sürdünmü birşeyi kalmaz dedi ve ben yaptım fakat kanadını eskisi gibi kullanamasada şimdi dahada iyi önce bende şaşırdım fakat denemekte yarar var diye denedim ve yüzde yüz olmasada faydasını gördüm. Birde ur uçan kuşta kolay kolay çıkmaz uçmamış damızlıklarda ve kanatları kesik kuşun kanat tüyü döneminden sonra daha sık oluyor uzun zamandan beri takip ederim. şimdiye kadar uçan hiçbir kuşumda ur çıkmadı
Baba_Boz
Baba_Boz
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür etti: 9
Teşekkür aldı: 23
Ad Soyad: Metin KÖSE
Meslek: Polis Memuru
Yetiştirdiğim Irk: Taklacı

İleti reis_eko » 27 Aralık 2008 02:15

uğraşmaya gerek yok beyler kuşa sadece antibiyotik iğne yapın 2 gun arayla 5cc ölçekte. sonuç alırsınız ben nezaman kullanırsam sonuç alıyom ve butun arkadaşlarım kullanır
reis_eko
reis_eko
Uzaklaştırıldı
Uzaklaştırıldı

Teşekkür etti: 13
Teşekkür aldı: 45
Ad Soyad: kalender
Meslek: işletmeci

İleti azm » 23 Ocak 2009 00:17

teşekkür arkadaş
azm
azm
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür etti: 2
Teşekkür aldı: 0
Ad Soyad: ahmetmodanlıoğlu
Meslek: ticaret

İleti tarruh » 03 Şubat 2009 22:23

ya abi can bu dekort ve streptomisin ilacının detaylı bir açıklamsını nasıl vurulacağını falan detaylı açıklarsan inan sana duacı olurum acil dönersen sevirim.msn:ruh-2561@hotmail.com
tarruh
tarruh
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür etti: 0
Ad Soyad: Ebubekir
Meslek: ÖĞRENCİ

İleti nusretgskr355 » 04 Şubat 2009 13:47

bence urun belirli bir tedavisi yoktur istisnalar hariçç..
nusretgskr355
nusretgskr355
Üye
Üye

Teşekkür etti: 14
Teşekkür aldı: 61
Ad Soyad: nusret gaskar
Meslek: öğrenci..
Yetiştirdiğim Irk: Saya

İleti gurayozkan » 21 Şubat 2009 19:54

arkadaşlar bu tedavi yöntemi ur için en etkili yöntem. Urun büyüklüğü hiç farketmez, kanatta veya ayakta olmasıda. Arkadaşın dediği gibi Streptomisin ilaç ikili halde satılıyor. Sıvı olanı toz ile karıştırıp inisülin iğnesi ile urun tam ortasından içine 1cc kadar vuruyorsunuz. Sonuç inanılmaz. En kötü şekilde ur olan kuşumu bu şekilde iyileştirip uçurmaya başladım.

Sağlıklı kümesler dileklerimle..
gurayozkan
gurayozkan
Üye
Üye

Teşekkür etti: 16
Teşekkür aldı: 43
Ad Soyad: guray ozkan
Meslek: satıs - pazarlama

İleti tengelli » 21 Şubat 2009 20:22

selamlar sorun şu daha iyi bir bilgisi olmayan fikir yürütürken olmaz diyerek yürütüyorsan denemiş olmalı ve neden olmadıgını yazmalı eğer böyle bir gbilgisi yoksa boş çünlelerle insanları olumlu bir düşünce hakkında terettüdlerde bırakmasın birde çeşit çeşit ur var nohut gibi olanı yag bezesi gibi olanı dişisi erkeği önemli olan faydası varmı yok mu var deniyorsa denenir neyimiz eksilir hiç neden çok urlu yada büyük urlu kuş hiç bir işe yaramaz yaşayan ölüyü canlandırmak için bir fikir sunulmuş ve alındığı site türkiyeye hitap eden dışardan bir arkadaşımızın kurdugu site tam 11 yada 12 yıl oldu bu site kurulalı bilgileri genelde doğrudur.

lord yazdı:dekort kortizon değil mi arkadaşlar

bizim için ne olduğu değil işe yarayıp yaramadığı önemlidir.

feyzikaya yazdı:sen onu kürdanla delerken başta hata yapıyorsun. bu ur denen hastalık olduğu yerde 1 parça kalsın ordan ürüyor. sen bu yöntemi bence deneme bu işi ilaçla kuşa acı çektirmeden uru kurutmaya bak. ben ur hastalığında tetra 250 lik tablet kullanıyorum faydasınıda gördüm.

burda faydalı olmaya calışan bir arkadaşa sen başta yanlış yapmışsın deneme belki denedi faydasını gördü ve ondan yazıyor sormak gerekmez mi sen nasıl bir netice aldın diye

reis_eko yazdı:uğraşmaya gerek yok beyler kuşa sadece antibiyotik iğne yapın 2 gun arayla 5cc ölçekte. sonuç alırsınız ben nezaman kullanırsam sonuç alıyom ve butun arkadaşlarım kullanır

tamam yapalım hangisinden ve nasıl ben şu ilaçı kullanıyorum ve şu nedenle şu şekilde vuruyorum hastalık şu evreye gelmişken hep faydasını gördüm daha doğru değil mi

ARKADAŞLAR BİZ PAYLAŞIMLARDA VE İSTİŞARELERDE USLUP VE TAVIR YANLIŞLARI YAPMIYORMUYUZ?
tengelli
tengelli
Üye
Üye

Teşekkür etti: 2248
Teşekkür aldı: 1573
Ad Soyad: kenan tengelli
Meslek: işçi
Yetiştirdiğim Irk: Posta

2 üyemiz, tengelli isimli üyemize teşekkür etti:
Google Adsense [Bot], ilkay06

İleti kotukull » 07 Mart 2009 14:29

bu ur genelde kanadı kesik yada ucmayan kuslarda cıkıyor diye biliyorum. benim deneyimlerime görede böyle.. peki bulasıcı oldugunuda duymustum bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba
kotukull
kotukull
Üye
Üye

Teşekkür etti: 26
Teşekkür aldı: 78
Ad Soyad: aytaç kara
Meslek: gıda

İleti viento » 07 Nisan 2009 11:20

saol ama
kullandım 5 dk geçmeden kuşum öldü neden olabilir
viento
viento
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür etti: 0
Ad Soyad: sait kamay
Meslek: tekstil

İleti fatih Eroğlu » 07 Nisan 2009 14:56

Şu igne işini uygulayan tam uygulamayı bilen yokmu arkadaş yaptım 5 dk öldü diye yazmış.Çok ıyı kalıtelı bır damızlımda şuan bu sorunu yaşıyorum en ufak hata benim için çok kötü olur.Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
fatih Eroğlu
Moderatör
Moderatör

Teşekkür etti: 31
Teşekkür aldı: 355
Ad Soyad: FATİH EROĞLU
Meslek: ECZ KALFASI
Yetiştirdiğim Irk: Hünkari

ÖncekiSonraki

Fungal ve Protozon Hastalıkları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

kuscular.org TCK 5651. Maddesine Uygun Olarak Yayın Yapmaktadır.