selamlar sorun şu daha iyi bir bilgisi olmayan fikir yürütürken olmaz diyerek yürütüyorsan denemiş olmalı ve neden olmadıgını yazmalı eğer böyle bir gbilgisi yoksa boş çünlelerle insanları olumlu bir düşünce hakkında terettüdlerde bırakmasın birde çeşit çeşit ur var nohut gibi olanı yag bezesi gibi olanı dişisi erkeği önemli olan faydası varmı yok mu var deniyorsa denenir neyimiz eksilir hiç neden çok urlu yada büyük urlu kuş hiç bir işe yaramaz yaşayan ölüyü canlandırmak için bir fikir sunulmuş ve alındığı site türkiyeye hitap eden dışardan bir arkadaşımızın kurdugu site tam 11 yada 12 yıl oldu bu site kurulalı bilgileri genelde doğrudur.
lord yazdı:dekort kortizon değil mi arkadaşlar
bizim için ne olduğu değil işe yarayıp yaramadığı önemlidir.
feyzikaya yazdı:sen onu kürdanla delerken başta hata yapıyorsun. bu ur denen hastalık olduğu yerde 1 parça kalsın ordan ürüyor. sen bu yöntemi bence deneme bu işi ilaçla kuşa acı çektirmeden uru kurutmaya bak. ben ur hastalığında tetra 250 lik tablet kullanıyorum faydasınıda gördüm.
burda faydalı olmaya calışan bir arkadaşa sen başta yanlış yapmışsın deneme belki denedi faydasını gördü ve ondan yazıyor sormak gerekmez mi sen nasıl bir netice aldın diye
reis_eko yazdı:uğraşmaya gerek yok beyler kuşa sadece antibiyotik iğne yapın 2 gun arayla 5cc ölçekte. sonuç alırsınız ben nezaman kullanırsam sonuç alıyom ve butun arkadaşlarım kullanır
tamam yapalım hangisinden ve nasıl ben şu ilaçı kullanıyorum ve şu nedenle şu şekilde vuruyorum hastalık şu evreye gelmişken hep faydasını gördüm daha doğru değil mi
ARKADAŞLAR BİZ PAYLAŞIMLARDA VE İSTİŞARELERDE USLUP VE TAVIR YANLIŞLARI YAPMIYORMUYUZ?